biensure rob groenwegen catering

Catering-Prijzen

De prijs van onze cateringen bestaat uit de volgende onderdelen:

1- F&B (food & beverage=eten&drinken)

Belangrijk om te weten is dat wij voor artikelen uit onze winkel, de winkelprijs rekenen(geen catering mark-up)

Natuurlijk komen de meeste van onze producten uit onze eigen natuur-traiteurslagerij, dus deze zijn scharrel, biologisch of Label Rouge.

Ook onze kazen zijn biologisch of anderzins “puur natuur”

Voor vis en groenten gaan wij zoveel mogelijk uit van: regionaal, fair trade, of duurzaam.

2. Uren

Uren rekenen wij “door to door”, d.w.z. wij rekenen vanaf vertrek van onze winkel tot aankomst onze winkel.

Uurtarieven exclusief 21% BTW:

-organisatie/begeleiding € 50,00

-Partymanager € 70,00

-Chef-kok/Grillmaster € 65,00

-1e Kok € 50,00

-2e Kok € 35,00

-keukenhulp € 20,00

Bediening:

-1e Bediende/manager € 35,00

-2e Bediende/ober € 25,00

-3e Bediende/ober € 25,00

3.Huren

Wij kunnen qua in te huren materialen alles voor u regelen; wij werken nauw samen met b.v. van Doorn verhuur.

Wij hebben hierin een adviserende rol; de rekening ontvangt u direct van bovengenoemde bedrijven, wij rekenen voor de tijd organisatie/begeleidingsurentarief.

In overleg kunt u deze rekening aan ons voldoen, zodat u één totaalrekening ontvangt.

Wij vragen een aanbetaling van 50% van het geoffreerde bedrag één week voor de cateringdatum, voor het resterende bedrag hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.

4. Eigen materialen

Voor gebruik eigen materialen ( BBQ’s, koelboxen, tafels, tenten) maken wij een passende offerte.