De prijs van onze cateringen bestaat uit de volgende onderdelen:
1- F&B (food & beverage=eten&drinken)
Belangrijk om te weten is dat wij voor artikelen uit onze winkel, de winkelprijs rekenen(geen catering mark-up)
Natuurlijk komen de meeste van onze producten uit onze eigen natuur-traiteurslagerij, dus deze zijn scharrel, biologisch of Label Rouge.
Ook onze kazen zijn biologisch of anderzins “puur natuur”
Voor vis en groenten gaan wij zoveel mogelijk uit van: regionaal, fair trade, of duurzaam.
2. Uren
Uren rekenen wij “door to door”, d.w.z. wij rekenen vanaf vertrek van onze winkel tot aankomst onze winkel.
Uurtarieven exclusief 21% BTW:
-organisatie/begeleiding € 50,00
-Partymanager € 70,00
-Chef-kok/Grillmaster € 65,00
-1e Kok € 50,00
-2e Kok € 35,00
-keukenhulp € 20,00
Bediening:
-1e Bediende/manager € 35,00
-2e Bediende/ober € 25,00
-3e Bediende/ober € 25,00
3.Huren
Wij kunnen qua in te huren materialen alles voor u regelen; wij werken nauw samen met b.v. van Doorn verhuur.
Wij hebben hierin een adviserende rol; de rekening ontvangt u direct van bovengenoemde bedrijven, wij rekenen voor de tijd organisatie/begeleidingsurentarief.
In overleg kunt u deze rekening aan ons voldoen, zodat u één totaalrekening ontvangt.
Wij vragen een aanbetaling van 50% van het geoffreerde bedrag één week voor de cateringdatum, voor het resterende bedrag hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.
4. Eigen materialen
Voor gebruik eigen materialen ( BBQ’s, koelboxen, tafels, tenten) maken wij een passende offerte.